SATACOLOMAGASTRO

El Campus de l’Alimentació de Torribera participa de forma activa en el projecte Santa Coloma Gastronòmica, una iniciativa d’àmbit municipal que implica el sector de la restauració i les entitats de comerciants locals, amb l’objectiu de valorar la gastronomia colomenca, dins i fora de la ciutat.

El programa inclou 2 activitats al Campus de l’Alimentació: es tracta de la Jornada “Microbiota, beneficis i percepcions relacionades amb els làctics», que se celebrarà el proper 3 de maig, i del Cicle Tast d’alimentació i comunicació. “Els llegums. La comunicació de l’Any Internacional de les llegums 2016-FAO”, el 5 de maig. Les 2 activitats tindran lloc a la Sala de Les Voltes de La Masia.

Font: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl Campus de l'Alimentació de Torribera participa de forma activa en el projecte Santa Coloma Gastronòmica, una iniciativa d'àmbit municipal que implica el sector de la restauració i les entitats de comerciants locals, amb l'objectiu de valorar la gastronomia colomenca, dins i fora de la ciutat. El programa inclou...Santa Coloma de Gramenet