GENI-no-logos_medium

Sota el títol El geni culinari: innovacions que marquen la nostra cuina, el Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza una exposició on vol mostrar les restes arqueològiques des de la perspectiva culinària, un àmbit que cada vegada desperta més l’interès de la societat, com a factor identitari i de recuperació de la cuina tradicional.

En aquest sentit, l’arqueologia recupera una gran quantitat de restes que tenen relació amb aquest àmbit, des de restes de menjar dels nostres avantpassats, fins a estris i atuells que feien servir.

L’exposició, oberta des del 31 de març fins el 26 de juny, està comissariada per Lluís Garcia, i a banda del Campus de l’Alimentació també hi col·laboren la Fundació Alicia i la Fundació Institut català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

La inauguració serà el 31 de març a les 19h. L’aforament és limitat i cal confirmar assistència a Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralSota el títol El geni culinari: innovacions que marquen la nostra cuina, el Museu d'Arqueologia de Catalunya organitza una exposició on vol mostrar les restes arqueològiques des de la perspectiva culinària, un àmbit que cada vegada desperta més l'interès de la societat, com a factor identitari i de...Santa Coloma de Gramenet