banner-1000-jornades

La Universitat de Barcelona ha posat en marxa a través del BIE les segones jornades de Micromecenatge de la Universitat.

Les jornades es duran a terme el 14, 15 i 16 de novembre.

  • L’horari serà de 9:30h a 13:30h.
  • Lloc, Sala de Graus de la Facultat de Filologia, a l’Edifici Històric.

El dia 14 es comptarà amb la presència d’emprenedors que han tingut èxit en campanyes de crowdfunding. Explicaran les seves experiències en una Taula Rodona. Com a contrapartida, també es comptarà amb les opinions i debats de 5 especialistes del microfinançament, que formen part de les plataformes més importants del país.

El dia 15 i el dia 16 tindran lloc els tallers de Valentí Acconcia, de VANACO. Aquest consultor de campanyes de crowdfunding ensenyarà com DISSENYAR i com COMUNICAR una campanya de micromecenatge perquè tingui èxit. En Valentí Acconcia és un dels experts amb major rati d’èxit en campanyes d’aquest tipus.

Per més informació escriu a emprenedoria@ub.edu i/o accedeix a la pàgina web: ub.edu/emprenedoria

Aquí podràs veure el programa complet i per inscriure’t només has d’omplir aquest senzill formulari.

Filed under:

Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralLa Universitat de Barcelona ha posat en marxa a través del BIE les segones jornades de Micromecenatge de la Universitat. Les jornades es duran a terme el 14, 15 i 16 de novembre. L'horari serà de 9:30h a 13:30h. Lloc, Sala de Graus de la Facultat de Filologia, a l'Edifici Històric. El...Santa Coloma de Gramenet