El passat 16 de setembre al CRJ Mas Fonollar, el Banc del temps de la nostra Fundació, va celebrar el seu segon aniversari. Els mateixos socis del Banc del temps van donar a conèixer els diversos tallers que s’hi ofereixen.

L’objectiu d’aquesta iniciativa comunitària d’intercanvi de temps entre veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet és poder compartir, oferir i rebre coneixements, habilitats o serveis.
Actualment són 86 persones les que conformen el Banc de la nostra ciutat. Hem creat una xarxa d’ajuda mútua amb més de 350 intercanvis, i tot mitjançant el temps (1 hora).

Feu clic per veure la presentació amb diapositives.

L’entrada El Banc del temps de la nostra Fundació celebra el segon aniversari ha aparegut primer a Fundació Integramenet.

Llegir més …

Via:: Fundació Integramenet

Tedi RocaGeneralEl passat 16 de setembre al CRJ Mas Fonollar, el Banc del temps de la nostra Fundació, va celebrar el seu segon aniversari. Els mateixos socis del Banc del temps van donar a conèixer els diversos tallers que s'hi ofereixen. L'objectiu d'aquesta iniciativa comunitària d'intercanvi de temps entre veïns i...Santa Coloma de Gramenet