Entenem l’educació com una educació que ha de ser complerta, sent-hi pública, laica i de qualitat. Però també ha de ser accessible per a tothom. Creiem en una escola inclusiva, que ens doni a totes l’oportunitat d’aprendre. Entenem l’educació per a tothom com un tot, i que s’ha de tenir cura i prestar molta atenció a la diversitat, cosa que darrerament no està sent així.

Quan parlem d’atenció a la diversitat, no ens agradaria diferenciar entre alumnat que haurien de tenir unes necessitats educatives especials o d’altres, sinó, parlem de tot aquell alumnat que pel simple fet de ser un infant o adolescent passa per un moment complicat, ja sigui per un temps transitori o permanent, que necessita de més suport i acompanyament, cadascuna amb les seves característiques particulars.

Evidentment, que hem de disposar i exigir més recursos per a totes les escoles i instituts, però l’atenció a la diversitat no només passa per això.

En primer lloc, cal reconèixer aquesta diversitat, però, no només entenent aquesta diversitat com l’atenció a les persones amb diversitat funcional, és clar que aquest és un punt important, molt important, però també hi han d’altres diversitats que també han de ser visibilitzades. I, parlem evidentment d’alumnes Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralEntenem l'educació com una educació que ha de ser complerta, sent-hi pública, laica i de qualitat. Però també ha de ser accessible per a tothom. Creiem en una escola inclusiva, que ens doni a totes l'oportunitat d'aprendre. Entenem l'educació per a tothom com un tot, i que s'ha de...Santa Coloma de Gramenet