Dotze alumnes i una professora de la Universitat de Barcelona han rebut la distinció de Millors Esportistes Universitaris de l’Any en la cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2016, que va tenir lloc el 29 de setembre passat al CEM La Mar Bella. Durant la cerimònia es van premiar un total de 44 esportistes de les dotze universitats catalanes, els més destacats en cada modalitat esportiva, així com els millors esportistes absoluts en aquests campionats.

La UB ha estat la universitat amb més esportistes guardonats en l’edició d’enguany: un total de tretze, incloent-hi la distinció de Millor Esportista Absolut per a Anna Arnau, capitana de la selecció de futbol 7 femení de la UB i estudiant de Farmàcia.

Enhorabona!

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDotze alumnes i una professora de la Universitat de Barcelona han rebut la distinció de Millors Esportistes Universitaris de l'Any en la cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris 2016, que va tenir lloc el 29 de setembre passat al CEM La Mar Bella. Durant la cerimònia es van premiar...Santa Coloma de Gramenet