Reconeixement i homenatge popular amb l’escultura de l’alcalde Lluís Hernández

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA vol felicitar i fer-se ressò de l’acte d’ inauguració al parc de Can Zam d’un espai dedicat a en Lluís Hernández, primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma de Gramenet, on s’ubicarà l’escultura que el representa mirant al seu barri de Les Oliveres que l’acull a l’horitzó. El matí de dissabte 26 de novembre, participarem activament a la convocatòria ciutadana igual que hem volgut ser presents a cadascuna de les accions impulsades per la Comissió d’amics i amigues de Lluís Hernández pel reconeixement i la memòria del que va ser el nostre alcalde entre els anys 1979 i 1991.

Des del Grup Municipal posem molt en valor la resposta de la gent des del primer minut. No oblidem que l’escultura, obra de l’artista local José María Moreno, s’ha fet mitjançant les aportacions d’entitats, organitzacions, comerç, administració i, per sobre de tot, persones anònimes que van voler col·laborar d’immediat en conèixer el projecte. Ara ja és una realitat i d’aquí uns dies el descobrirem en un acte emotiu, solidari, generós, unitari que contribueix a explicar millor l’evolució històrica de la ciutat i les seves transformacions.

I continuem reclamant a la comissió municipal del patrimoni les gestions precises per accelerar la consecució del Passeig de Lluís Hernández que no ha de fer-se esperar!.

Data: 26-11-2016

Hora: 11h

Lloc: Can Zam (sortida metro L-9)

Santa Coloma de Gramenet, 4 de novembre 2016

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralReconeixement i homenatge popular amb l'escultura de l'alcalde Lluís Hernández El Grup Municipal Gent d'Esquerres-ICV-EUiA vol felicitar i fer-se ressò de l'acte d' inauguració al parc de Can Zam d'un espai dedicat a en Lluís Hernández, primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma de Gramenet, on s'ubicarà l'escultura...Santa Coloma de Gramenet