Acabo de llegir el Diari d’Anna Frank en la reimpressió de 2015. Quan el llibre va sortir el vaig llegir de seguida; o, més que llegir-lo, vaig passar els ulls per sobre de les pàgines en diagonal, esperant que alguna frase o paràgraf m’enganxés. Però això no succeí, perquè cercava una altra cosa, cercava descripcions de les actuacions criminals dels nazis, com les narrades per autors com Primo Levi i en les pel·lícules sobre els nazis. Ara hi he tornat amb unes expectatives diferents. M’he dit que una obra tan famosa, vilipendiada pels que neguen l’holocaust, ha de tenir un valor excepcional i l’he agafat amb esperit obert, sabent… [Segueix llegint] Llegir més …

Via:: forumgrama

Tedi RocaGeneralAcabo de llegir el Diari d'Anna Frank en la reimpressió de 2015. Quan el llibre va sortir el vaig llegir de seguida; o, més que llegir-lo, vaig passar els ulls per sobre de les pàgines en diagonal, esperant que alguna frase o paràgraf m'enganxés. Però això no...Santa Coloma de Gramenet