Quan encara queda una setmana llarga per la Diada de la Primavera 2017, quina millor manera de preparar-se per la gran festa de la Serra d’en Mena que fer un pas enrera i recordar com va anar l’edició de l’any passat. Així, per anar escalfant motors, us oferim les entrevistes que hem realitzat amb alguns dels protagonistes de l’edició 2016. Avui és el torn de l’Eli Fructuoso, infermera del CAP del Fondo.

La salut sempre ha estat un eix principal de la Diada de la Primavera destacant en tot moment la importància de l’exercici físic. Precisament una de les principals novetats de l’edició de l’any passat va ser la incorporació de la Marxa Nòrdica. L’Eli Fructuoso rememora com va anar l’activitat i ens emplaça a repetir en aquesta Diada de la Primavera 2017. Però no només això; també ens recorda, des de l’experiència del CAP Fondo, la importància de la Diada de la Primavera dins del Pla d’Intervenció Comunitària Intercultural com a eina per crear vincles entre les entitats i equipaments de la Serra d’en Mena.

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralQuan encara queda una setmana llarga per la Diada de la Primavera 2017, quina millor manera de preparar-se per la gran festa de la Serra d'en Mena que fer un pas enrera i recordar com va anar l'edició de l'any passat. Així, per anar escalfant motors, us oferim les...Santa Coloma de Gramenet