Diada de la Primavera 2016 Avaluació

Ja ha passat més d’una setmana de la Diada de la Primavera i ha arribat el moment de, ja acabat el brogit de la preparació i la gran festa, la reflexió i el balanç. Així, representants de les diferents entitats participants i organitzadores es van reunir amb l’equip tècnic del Projecte ICI a Gramepark per valorar com ha anat aquesta segona edició de la Diada de la Primavera i què es pot fer per a que la tercera sigui encara millor.

La principal de les conclusions ha estat constatar que la segona edició de la Diada de la Primavera ha estat un èxit. Les diferents entitats i persones individuals del barri s’han involucrat, tornant a demostrar la gran força dels seus habitants. Així, la Diada d’enguany ha comptat amb 27 activitats, un 28% més que l’any passat, repartides en tres dies. Els veïns del barri, a més, s’han implicat plenament en la festa, amb més de 2.000 assistents a les diferents activitats que van omplir el Parc dels Pins del Motocross i el seu escenari.

Pel que fa al costat organitzatiu, han participat 20 entitats de la Serra d’en Mena, així com 14 serveis i equipaments municipals, 5 centres educatius i 2 centres de salut. Però, sobretot, on s’ha de posar l’accent és en els 100 voluntaris els quals van ser decisius, amb el seu esforç i dedicació, en aconseguir que la Diada de la Primavera 2016 fos un èxit.

A l’hora de fer anàlisi, es va lloar el canvi d’espai a la part baixa del Parc dels Pins del Motocross, la qual cosa va permetre aprofitar l’escenari . També es va considerar que, de cara a l’any vinent, es pot apostar per una gimcana més gran, amb més activitats i oberta a la participació d’altres entitats de la ciutat, obrir la Diada de la Primavera més enllà de la Serra d’en Mena. També es va proposar imprimir un horari que es pugui repartir als assistents i que, de pas, ajudi a la puntualitat de les diferents activitats.

En tot cas, però, la conclusió més important d’aquesta Diada de la Primavera 2016 ha estat una nova demostració de la consolidació del procés comunitari a la Serra d’en Mena, on s’ha tornat a veure el poder de la unió i la col·laboració. Moltíssimes gràcies a tots per haver-ho fet possible. Fins l’any vinent!

La entrada Diada de la Primavera 2016. L’hora de l’avaluació aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/Diada-Primavera-2016-Avaluacio-1.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/Diada-Primavera-2016-Avaluacio-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralJa ha passat més d'una setmana de la Diada de la Primavera i ha arribat el moment de, ja acabat el brogit de la preparació i la gran festa, la reflexió i el balanç. Així, representants de les diferents entitats participants i organitzadores es van reunir amb l'equip tècnic...Santa Coloma de Gramenet