Regina Batlle Escola Bressol Municipal Els Pins Diada de la Primavera 2016

Com bé ja deus saber, benvolgut lector, aquesta Diada de la Primavera vol posar l’accent en els hàbits de vida saludables. I què millor que començar a ensenyar ja des de ben petits la importància de la dieta sana i la importància de l’exercici físic. És per això que també hi ha previstes activitats per a ells. La Regina Batlle, directora de l’Escola Bressol Municipal els Pins, ens ho explica.

I és que en una festa on hi cap tothom com és la Diada de la Primavera no ens oblidem dels més petits. Des de la comissió del Vermut Saludable i amb la col·laboració de diferents AMPAS del barri i Sanitat, tindrà lloc un taller amb el qual es voldrà posar en valor la dieta saludable, així com a d’altre tipus d’activitats manual, sempre amb la intenció de formar i informar sobre els avantatges d’una dieta equilibrada i saludable.

La Diada de la Primavera 2016 tindrà lloc els propers dies 9 i 10 d’abril al Parc dels Pins del Motocross. Vida sana i convivència seran els eixos d’una nova edició de la gran festa del nostre barri. T’ho perdràs?

La entrada Diada de la Primavera 2016. Entrevista amb Regina Batlle, directora de l’EBM Els Pins aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/regina-batlle.jpg?fit=716%2C410&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/regina-batlle.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralCom bé ja deus saber, benvolgut lector, aquesta Diada de la Primavera vol posar l'accent en els hàbits de vida saludables. I què millor que començar a ensenyar ja des de ben petits la importància de la dieta sana i la importància de l'exercici físic. És per això que...Santa Coloma de Gramenet