Cada persona és diferent, única e irrepetible. Totes som diferents però tenim els mateixos drets. Només cal ajudar i donar el seu temps a aquelles persones que per casuístiques diferents no ho poden fer de la mateixa manera que la resta, així de simple. Però una vegada més ens topem amb el temps… el problema del temps, un altre cop. El temps i la immediatesa.
Propostes que visibilitzin l’autisme i qualsevol altre transtorn, son un avenç de la nostra societat cap a un espai més inclusiu, on tothom té cabuda, on tothom tenim el dret a aprendre, a comunicar-nos i per sobre de tot a relacionar-nos tot i que tinguem maneres diferents de fer-ho.
L’autisme encara continua sent un desconegut. És un terme carregat de prejudicis i estereotips que fan mal a la societat en general, però fan més mal a qui els pateix. Aquestes etiquetes vénen condicionades per la manca d’informació de la societat.
Volem compartir amb vosaltres una petita història que va escriure Anabel Cornago, mare d’un nen amb aquest trastorn:
La chaqueta roja
“La chaqueta preferida de Erik da vueltas en la lavadora. Erik la mira inmovilizado con expresión de terror. Es su chaqueta, la roja, no está colgada en el perchero Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralCada persona és diferent, única e irrepetible. Totes som diferents però tenim els mateixos drets. Només cal ajudar i donar el seu temps a aquelles persones que per casuístiques diferents no ho poden fer de la mateixa manera que la resta, així de simple. Però una vegada més ens...Santa Coloma de Gramenet