Cancer

Avui, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer. Com cada any, la Unió Internacional contra el Càncer, fundada l’any 1933 i amb seu a Ginebra, planteja reptes que cal assolir.

La campanya d’enguany està centrada en què podem fer com a comunitat “We can” i què pot fer cada persona en particular “I can” per reduir l’impacte de la malaltia. Un dels punts que es destaca, pel que fa a cada a cada individu, és l’alimentació. Cal tenir un estil de vida saludable tant quan s’està malalt, com quan no s’hi està per tal d’ajudar a prevenir la malaltia. També es posa de relleu la importància de buscar i acceptar el suport que et poden donar altres persones i de l’ajuda que pot oferir la persona que està passant per la malaltia o que ja l’ha passada aportant el seu testimoni o donant suport de manera més directa a altres malalts.

Pel que fa al “Nosaltres”, un dels punts clau és garantir l’accés als tractaments i canviar la visió estigmatitzada de la malaltia. Un altra recomanació és la de generar entorns saludables i garantir la informació i un enfocament interdisciplinari per tal reduir l’impacte de la malaltia el màxim possible.

En el seu web també hi trobarem recursos d’informació i un mapa mundial dels actes de celebració de la jornada que fan les associacions adherides.
Us recordem que trobareu informació d’aquesta malaltia al catàleg del CRAI, ja sigui accedint a les Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralAvui, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer. Com cada any, la Unió Internacional contra el Càncer, fundada l'any 1933 i amb seu a Ginebra, planteja reptes que cal assolir. La campanya d'enguany està centrada en què podem fer com a comunitat “We can” i què pot...Santa Coloma de Gramenet