ICV-EUiA volem denunciar que després de la inauguració de l’auditori seguim sense programació cultural a la nostra ciutat.

 

Els nostres regidors i regidores van assistir a una gran quantitat d’actes i activitats ciutadanes, en la majoria dels quals es va notar l’habitual absència de l’alcalde.
 
Començaven la passada setmana amb el bon regust que deixa sempre el Festival Farts a Santa Coloma. És una bona demostració de l’esforç personal i col•lectiu de gent de casa nostra que, amb pocs recursos és capaç de muntar un esdeveniment atractiu, de qualitat, proper i gratuït. Que podrien fer els nostres artistes locals, amb els diners que es van destinar a la electoral inauguració de l’Auditori?.

El dilluns varem tenir Ple Municipal, i ja va quedar clar qui és Bartomeu Muñoz. Desprès de replicar als nostres regidors quan li van preguntar per l’edifici del Fondo, no va donar la paraula als regidors del nostre grup. El Ple va servir per constatar que ara apareixen les factures de la campanya que es va fer a costa dels diners de tots nosaltres.

Els premis Marius Sampere estaven acompanyats de diverses activitats que han destacat per la qualitat però també per la poca participació. Ningú no entén, que no tenint un programa cultural, no es reforcin aquestes activitats de relleu, ni la Ciutat ni el nostre estimat poeta, es mereixen aquest tracte. El lliurament de premis d’aquest tercer concurs internacional de poesia, es va fer el divendres passat 5 d’octubre a l’auditori local. Els guanyadors van ser: Mireia Mur, de Sant Cugat del Vallès, per la seva obra “Llibre de metis”, i en la modalitat de llengua castellana, Luís Manuel Pérez Boitel de Villa Clara, Cuba, per l’obra titulada “Las naves que que la ausencia nombra”.

La Setmana de la Casa d’Extremadura va començar amb bon peu. En la inauguració el Catedràtic d’Història Sr. Diego Yañez va rememorar els seus lligams a la nostra ciutat i va lloar el treball de la Casa d’Extremadura.

També el Centre Cultural Oriol va presentar el programa d’activitats pel proper curs, entre els que destaquen les habituals i enriquidores tertúlies.

L’Exfilgramenet va arrencar el divendres amb una interessant exposició al Museu Torre Balldovina. Durant l’acte el president de l’entitat va aprofitar per presentar el segell específic de “Santa Coloma Ciutat Pubilla de la Sardana”.

Diumenge varem gaudir d’una bona excursió al Poblat Ibèric del Puig Castellar, on es van aplegar més de cent persones per seguir les explicacions sobre el poblat. A més, a les 13 hores ens varem poder comunicar amb el poblat ibèric situat més al sud per mitja de senyals amb un mirall.

L’esport local segueix fort a casa. El dissabte el Marfil Alella va competir contra un bon rival, el Lugo, i a més contra les limitacions d’un Pavelló que entre d’altres problemes, te una megafonia de pena. Un empat a 2 va frenar la ratxa de victòries que tenia acumulada.Victòries a casa de diversos equips com el volei, tan els nois com les noies.

Victòria de les noies del Bàsquet Draft a fora, del nois del CB Santa Coloma. En futbol, males sortides del CF Singuerlin, el CD Arrabal Calaf Gramenet, la Grama “B” i en sala el FS La Unión també va perdre. La Grama aguanta el ritme, va empatar a 1 al difícil camp de l’Alcoià i segueix a dalt.

Apunteu-vos una data important, el 21 d’octubre, tenim la Cursa per la Vida, que organitza l’Associació Contra el Càncer de Catalunya. Com diu l’eslògan de la publicitat “córrer per una causa justa”, realment val la pena, nosaltres hi serem!

Fins la propera setmana.

www.iniciativa.cat/santacoloma

 

adminGeneralICV-EUiA volem denunciar que després de la inauguració de l’auditori seguim sense programació cultural a la nostra ciutat. Els nostres regidors i regidores van assistir a una gran quantitat d’actes i activitats ciutadanes, en la majoria dels quals es va notar l’habitual absència de l’alcalde. Començaven la passada setmana amb el...Santa Coloma de Gramenet