Benvolguts, benvolgudesUs convidem al tercer de Debats ciutadans 2015.
Enguany hem titulat el cicle “Moments de canvi”. Hem abordat tres perspectives del canvi social i polític. La primera sessió es va dedicar a la relació Catalunya i Espanya amb Orencio Osuna i Enric Juliana, la segona van abordar el model de ciutat, setmanes abans de les eleccions municipals.
Ara aquest tercer debat “Poder econòmic i poder polític” volem posar elements de reflexió sobre la crisi que pateix la política i la seva supeditació als poder financers.
El nostre ponent serà en Francesc Raventós , economista amb una llarga trajectòria política i que ha assumit importants responsabilitats de gestió administrativa. Ha analitzat, darrerament, en articles i publicacions la crisi de l’estat del benestar i els poders financers.
Us convidem a participar
Dijous 15 d’octubre , 2015
A les 19,30 hores
Sala de Can Sisterè . Santa Coloma de Gramenet


Llegir més …

Via:: Casal del Mestre

Tedi RocaGeneralBenvolguts, benvolgudesUs convidem al tercer de Debats ciutadans 2015.Enguany hem titulat el cicle 'Moments de canvi'. Hem abordat tres perspectives del canvi social i polític. La primera sessió es va dedicar a la relació Catalunya i Espanya amb Orencio Osuna i Enric Juliana, la segona van abordar...Santa Coloma de Gramenet