Cuina i ciencia6

Durant quatre setmanes, del 27 de juny al 22 de juliol, s’esta celebrant al Campus de l’Alimentació de Torribera el 2on mòdul del Curs d’extensió universitària de Cuina i Ciència, organitzat per la Universitat de Barcelona amb la direcció de Pere Castells, coordinador de la Unitat UB-Bullipèdia (2012-2015) i col·laborador amb el professor Josep Boatella del grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que es coordina sota la direcció del Centre adscrit CETT-UB. El curs compte amb la col·laboració de Xavier Torrado, professor del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, i responsable dels espais culinaris del Campus de l’Alimentació. En aquesta proposta de 2016 han col·laborat en el suport organitzatiu de diferents aspectes teoricopràctics el professor Axel Bidon-Chanal i Amelia Sarroca, estudiant del Campus.

Pere Castells ha creat aquest segon curs dedicat a les “elaboracions” com a complement al mòdul realitzat l’any 2015 en que es va dedicar a “productes, textures i servei”. Dos cursos independents, però complementaris que busquen la unió entre cuiners i científics amb la finalitat de teixir un nou coneixement a cavall entre el món culinari i el món científic. El curs s’ha dirigit a professionals de les escoles de cuina amb la voluntat de transformar l’actual paradigma culinari i ajudar a “academitzar la gastronomia”. El diploma de la Universitat de Barcelona, amb 32 crèdits ECTS, és pioner entre els que es realitzen en aquest camp a nivell espanyol.

Llegiu la Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDurant quatre setmanes, del 27 de juny al 22 de juliol, s'esta celebrant al Campus de l'Alimentació de Torribera el 2on mòdul del Curs d'extensió universitària de Cuina i Ciència, organitzat per la Universitat de Barcelona amb la direcció de Pere Castells, coordinador de la Unitat UB-Bullipèdia (2012-2015)...Santa Coloma de Gramenet