xerrada_partal_dia_24_300

Benvolgudes, benvolguts,

Un dels eixos i reptes més importants al qual haurem de fer front en els propers mesos és la celebració del Referèndum sobre la independència de Catalunya i per això hem organitzat la conferència – col·loqui:

Una primavera decisiva a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb.

L’acte se celebrarà el proper dimarts 24 de gener, a les 20:00 h, a la Biblioteca Central, Jardí de Can Sisteré, s/n, de Santa Coloma de Gramenet. Metro: Línia 1 estació «Santa Coloma» i línia 9 estació «Església Major» (veure mapa).

Us hi esperem!

ANC – Gramenet per la Independència
email:      gramenet@assemblea.cat
facebook: http://www.facebook.com/anc.gramenet
twitter:     https://twitter.com/ANC_GRAMENET

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/xerrada_partal_dia_24_300.jpg?fit=717%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/xerrada_partal_dia_24_300.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaPolíticaamb,conferència,decisiva,partal,primavera,una,vicentBenvolgudes, benvolguts, Un dels eixos i reptes més importants al qual haurem de fer front en els propers mesos és la celebració del Referèndum sobre la independència de Catalunya i per això hem organitzat la conferència - col·loqui: Una primavera decisiva a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb. L'acte...Santa Coloma de Gramenet