Gent de Gramenet volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb les 6 persones detingudes i les 2 persones empresonades ahir arran de la vaga del passat 29 de març.

També volem mostrar el nostre rebuig més enèrgic a les mesures preses pel Departament d’Interior de la Generalitat per aquestes detencions selectives, així com per l’intent que se’ls fos imputat el delicte d’organització criminal -no acceptat pel jutge d’instrucció- amb l’únic objectiu que les persones detingudes ingressin a presó.

Des de Gent de Gramenet exigim que totes les persones detingudes siguin posades en llibertat sense càrrecs, és a dir, l’absolució, i que s’aturi aquesta cacera de bruixes que té com a únic objectiu criminalitzar els moviments socials dels país i desmobilitzar-los mitjançant polítiques repressives.

Animem a la ciutadania de Santa Coloma a participar en totes les mobilitzacions de suport a les persones detingudes.

Lluitar contra les retallades no és cap delicte!

La repressió no ens aturarà!

Llibertat Andreu i Rubén! Absolució repressaliades!

adminGeneralGent de Gramenet volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb les 6 persones detingudes i les 2 persones empresonades ahir arran de la vaga del passat 29 de març.També volem mostrar el nostre rebuig més enèrgic a les mesures preses pel Departament d'Interior de la Generalitat per...Santa Coloma de Gramenet