Com cada 25 de Novembre sortirem al carrer a reclamar que ens volem vives i visibilitzar que la violència té rostre de dona. A Espanya, ja són 92 els feminicidis i assassinats per la violència masclista, amb la completa complicitat i passivitat de l’Estat i les Institucions entre d’altres.
Alhora estem en l’obligació de denunciar el paper maquiavèl·lic dels mitjans de comunicació que no només invisibilitzen la víctima en la majoria de les ocasions, sinó que a més donen un tracte nefast a la notícia i en moltes ocasions culpabilitzen la víctima i exculpen o justifiquen l’assassí.

Estem fartes de ser objecte de desig, cosificació i mercantilització constant. Ens neguem a una existència condicionada pel desig dels homes, ens neguem a ser la moneda de canvi del capitalisme, duent a terme les tasques reproductives, les feines més precàries, parcials i temporals. Tenim molt clar que l’única via perquè totes i tots siguem lliures és construir des del feminisme, que ens permeti decidir en tot moment sobre com volem ser i estar al món.

Necessitem una Esquerra unida i alternativa present als carrers i as moviments socials, fent arribar el nostre missatge al màxim d’espais possible si construïm una organització segura i útil per a l’empoderament de les dones com a subjectes imprescindibles de qualsevol canvi democràtic al món.

Sense feminisme no hi ha revolució.

_____________________

Dones d’EUiA Santa Coloma de Gramenet

Llegir més …

Via:: EUiA

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/wpid-wp-1479932921426-1.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/wpid-wp-1479932921426-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneral​ Com cada 25 de Novembre sortirem al carrer a reclamar que ens volem vives i visibilitzar que la violència té rostre de dona. A Espanya, ja són 92 els feminicidis i assassinats per la violència masclista, amb la completa complicitat i passivitat de l'Estat i les Institucions entre d'altres. Alhora...Santa Coloma de Gramenet