Gràcies, moltes gràcies a tothom per fer possible l’acte que vam celebrar divendres en commemoració del 80è aniversari del PSUC. Un homenatge a els i les militants que es van deixar la pell i la vida lluitant per un projecte de transformació social a Santa Coloma de Gramenet, per canviar la nostra ciutat i el món. El PSUC, llegat i exemple de futur, aprenentatge i identitat de present.

Gràcies a l’Andreu Mayayo, la Dolors Camats, l’Orencio Osuna i el Chema Corral per saber expresar amb paraules els nostres records, sentiments i emocions. Gràcies famílies per les vostres respostes. Senzillament, ho haviem de fer.

“Cal preservar la identitat i el nom

i així el futur, que pertany a tothom”

(Miquel Martí i Pol)

Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/foto_psuc.jpg?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/foto_psuc.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralGràcies, moltes gràcies a tothom per fer possible l'acte que vam celebrar divendres en commemoració del 80è aniversari del PSUC. Un homenatge a els i les militants que es van deixar la pell i la vida lluitant per un projecte de transformació social a Santa Coloma de Gramenet, per...Santa Coloma de Gramenet