Jon Anchustegui-Etxearte, mestre i veí de Santa Coloma de Gramenet, ha mort de forma inesperada als 65 anys.

El Casal del Mestre està de dol per la pèrdua d’una persona jovial i positiva que convertia cada trobada en una agradable espai de convivència i concòrdia.

Va estar vinculat al moviment educatiu local des de fa molts anys i va exercir de mestre a moltes de les escoles de la ciutat: Primavera, Salvat Papasseit, Rosselló… Va ser un actiu i entusiasta organitzador de l’AMPA de l’escola pública Rosselló Porcel, on van ser alumnes els seus fills, l’Odei i l’Iker. Va ser un impulsor convençut de la renovació educativa, de l’escola en català i de la participació en la vida ciutadana.

Durant tota la seva trajectòria professional va ser un mestre amb sensibilitat ambiental i impulsor de la sostenibilitat i els valors que representa.

Desprès d’uns anys de docència a Sant Adrià del Besòs, va passar els darrers anys de la seva vida professional a l’escola El Turó de Montcada, de la que va ser director els últims vuit anys en actiu, i on es va jubilar el curs passat.

Des del Casal volem compartir amb tots vosaltres el dol per aquesta pèrdua tan dolorosa i inesperada.

Llegir més …

Via:: Casal del Mestre

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/foto2BJon.jpg?fit=170%2C279&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/foto2BJon.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralJon Anchustegui-Etxearte, mestre i veí de Santa Coloma de Gramenet, ha mort de forma inesperada als 65 anys.El Casal del Mestre està de dol per la pèrdua d'una persona jovial i positiva que convertia cada trobada en una agradable espai de convivència i concòrdia. Va estar vinculat al moviment...Santa Coloma de Gramenet