El 29 de juny entrarà en funcionament el nou hospital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant. El mateix dia es farà el trasllat de pacients de l’actual hospital al nou, motiu pel qual s’han pres diverses mesures que tenen com a objectiu garantir la seva seguretat. La FHES prega que es tinguin en compte aquests aspectes:
 
  • El trasllat efectiu de pacients es realitzarà durant el matí mitjançar ambulància, amb una empresa externa de transport especialitzada. S’habilitaran diferents tipus de transport en relació al perfil del pacient que calgui traslladar i s’adaptaran totes les mesures de seguretat.
  • Un únic familiar del pacient l’acompanyarà en l’ambulància i serà qui traslladarà la seva roba i objectes personals.
  • Tots els pacients portaran una etiqueta/polsera identificativa i un full de trasllat, l’historial, les proves complementàries i la medicació per  a tot el dia.
  • El Servei d’Urgències del nou Hospital obrirà a les 8 del matí i el Servei d’Urgències de l’actual Hospital romandrà obert fins que acabi d’atendre els pacient que hagin arribat durant la nit.
  • Les consultes externes funcionaran amb total normalitat.
  • Fins a les 16 hores, el nou Hospital no estarà obert al públic, tret de l’únic familiar que acompanyi el malalt en l’ambulància.
 
adminGeneralEl Servei,empresa,Fundaci Hospital,Hospital Esperit Sant,mat,queEl 29 de juny entrarà en funcionament el nou hospital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant. El mateix dia es farà el trasllat de pacients de l’actual hospital al nou, motiu pel qual s’han pres diverses mesures que tenen com a objectiu garantir la seva seguretat. La...Santa Coloma de Gramenet