Benvolgudes, benvolguts,
 

tinc el plaer de convidar-vos a una CITA AMB LA LITERATURA molt especial: es tracta d’un acte amb el guanyador del premi Planeta 2012, l’ecriptor Lorenzo Silva. I, tot i que parlarem de la seva obra, i de la novel·la La marca del meridiano, pretenem aprofitar-lo per posar en valor la literatura feta a ciutats metropolitanes com Santa Coloma, socialment molt diverses i culturalment molt riques i plurals, però limitades per la proximitat de centres molt més potents des del punt de vista de l’atenció i promoció mediàtiques.

L’acompanyaran Salva Redón, president d’ACOLITE, i Jordi Gol, editor de Paralelo Sur, els quals protagonitzaran una petita taula rodona oberta al públic.

L’escriptor Lorenzo Silva (Madrid, 7 de juny de 1966), llicenciat en Dret, és conegut especialment per la sèrie de novel·les policíaques que protagonitzen els guàrdies civils Bevilacqua i ChamorroHa escrit nombrosos relatsarticles i assaigs literaris que li han valgut reconeixement internacional. Amb L’alquimista impacient va guanyar el Premi Nadal de l’any 2000.

Vinculat vitalment amb la localitat madrilenya de Getafe, des del 2008 hi viu a cavall amb la barcelonina Castelldefells. Per tant, malgrat el seu éxit, és un home coneixedor de la perifèria de les grans capitals, de les seves problemàtiques i signes d’identitat, i compromés amb una visió cosmopolita i plural del món en general, i del món literari en particular. En les seves paraules, somia en ser una mica estranger a tot arreu».

adminArt, cultura i entretenimentacolite,acollidera,cita,general,lorenzo,Lorenzo Silva Madrid,Paralelo Sur,Premi Nadal,que,Salva Red,Santa Coloma,silva,valor,viuBenvolgudes, benvolguts, tinc el plaer de convidar-vos a una CITA AMB LA LITERATURA molt especial: es tracta d'un acte amb el guanyador del premi Planeta 2012, l'ecriptor Lorenzo Silva. I, tot i que parlarem de la seva obra, i de la novel·la La marca del meridiano, pretenem aprofitar-lo per posar en valor la literatura...Santa Coloma de Gramenet