En els enfrontaments que s’han donat posteriorment, en trobar-se la manifestació racista i la protesta antifeixista, un altre company del moviment anticapitalista ha resultat greument ferit per una pilota disparada pels cossos antiavalots de les forces repressores. Aquesta és una mostra més de la connivència entre l’estat i les hordes neonazis, que no són més que una altra cara del clima repressiu que es viu actualment a l’estat espanyol.

Una altra prova de l’absoluta impunitat de què gaudeixen aquells que dia a dia ataquen migrants, gais, lesbianes i transsexuals i les militants dels moviments socials contestataris. Una nova evidència de l’absoluta manca de normalitat política i de la inexistència d’un escenari de llibertat i democràcia en el qual desenvolupar i practicar les nostres conviccions polítiques, aquelles que no convenen als interessos del capital i l’estat, de que és l’Estat qui apunta i els feixistes els qui disparen.

El jovent dels Països Catalans coneixem massa bé les conseqüències dels atacs del feixisme, perquè portem patint-los des de ja fa massa anys. La mort del dictador Francisco Franco, en cap cas va suposar la fi del permanent estat d’excepció que es viu a l’estat espanyol ni la fi de la impunitat dels crims comesos en nom de la Sagrada Unidad de la Patria, dels valors dominants o de les jerarquies de l’status quo vigent.

També a l’estat francès l’aposta política de la ultradreta ha pres força amb la total permissivitat dels suposats defensors de la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat i gràcies als discursos demagògics sobre la seguretat, que tant bon paper han fet en la cursa electoral de Sarkozy.

Les joves catalanes no oblidem ni perdonem els assassins de Miquel Grau, del Roger, no oblidem ni perdonem els qui van matar en Guillem, que ara es presenten amb total llibertat a les eleccions a pesar dels discursos hipòcrites que legitimen la Llei de Partits.

És per això, que des de Maulets fem una crida a la mobilització i la lluita contra la xacra feixista i racista i animem els i les joves catalanes al combat sense treva per deixar ben clar que no permetrem que hi haja cap agressió sense resposta.

Cal manifestar una vegada més que la solidaritat és la tendresa dels pobles, i per això volem enviar la nostra més sincera i fraternal abraçada als companys de la Coordinadora Antifascista de Madrid i als moviments anticapitalistes i antifeixistes castellans en general, des de la ràbia i la tristesa, però sobretot des de la convicció que l’únic homenatge possible és la victòria.

Madrid serà la tomba del feixisme! No passaran!
Canya a Espanya, al feixisme i al capital!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, a 11 de novembre de 2007
Maulets el jovent independentista volem mostrar el nostre rebuig i la més enèrgica condemna als fets ocorreguts al barri madrileny d’Usera, en què un company antifeixista i castellanista de Fuenlabrada ha resultat mort i altres companyes han estat ferides per un atac neonazi.

Els fets han ocorregut abans d’una manifestació contra la immigració convocada per al migdia pel partit xenòfob i ultradretà Democracia Nacional i tolerada per les institucions polítiques de l’estat.

 
 
adminGeneralEn els enfrontaments que s’han donat posteriorment, en trobar-se la manifestació racista i la protesta antifeixista, un altre company del moviment anticapitalista ha resultat greument ferit per una pilota disparada pels cossos antiavalots de les forces repressores. Aquesta és una mostra més de la connivència entre l’estat i...Santa Coloma de Gramenet