betulia

El període d’inscripció dels Camps d’Aprenentatge per al curs vinent romandrà obert fins el dia 7 de juny.

Els camps i els entorns d’aprenentatge (CdA/EdA) són serveis educatius que treballen conjuntament amb els centres educatius per promoure l’aprenentatge de l’alumnat a través d’oferir activitats didàctiques innovadores realitzades en un medi natural o cultural singular de Catalunya i contribuir a l’aprofundiment de la formació competencial de l’alumne.

Els camps i els entorns d’aprenentatge ofereixen activitats didàctiques innovadores que poden ser de més d’un dia o d’un dia. Les activitats de més d’un dia promouen la consolidació dels aprenentatges dels alumnes. Per tal d’assolir els objectius d’aprenentatge es recomana aquesta tipologia d’estada.

Les activitats d’un dia s’adrecen principalment als centres educatius propers als CdA/EdA.

Els CdA/EdA s’adrecen principalment a alumnes d’educació primària, de secundària, dels cicles formatius i del batxillerat dels centres educatius de Catalunya. En cas excepcional, condicionat per les activitats col•laboratives concretes i a la disponibilitat del CdA/ l’EdA, es podran atendre centres educatius públics de fora de Catalunya.

Si voleu fer la inscripció o rebre més informació sobre els Camps d’Aprenentatge (inclòs les tarifes) podeu accedir a la web de la XTEC: http://xtec.gencat.cat/ca/serveis/cda/

Llegir més …

Via:: CRP

Tedi RocaGeneralEl període d'inscripció dels Camps d'Aprenentatge per al curs vinent romandrà obert fins el dia 7 de juny. Els camps i els entorns d'aprenentatge (CdA/EdA) són serveis educatius que treballen conjuntament amb els centres educatius per promoure l'aprenentatge de l'alumnat a través d'oferir activitats didàctiques innovadores realitzades en un medi...Santa Coloma de Gramenet