ICV-EUIA-europees-2014

Benvolguts i benvolgudes,

Amb motiu de la campanya de les properes eleccions europees, Santa Coloma de Gramenet rebrà, el proper dissabte 10 de maig, la visita de varis dirigents Izquierda Unida (IU) i d’ICV-EUiA que realitzaran diverses activitats a la ciutat.

Us informem, a continuació, de l’agenda prevista.

  • 10,30 hores: Cayo Lara, Coordinador federal d’IU, acompanyat pels regidors del grup municipal d’ICV-EUiA i altres dirigents, visitarà “in situ” els llocs afectats pel projecte de la MAT. La trobada és a l’aparcament del Tanatori situat a la Carretera de la Roca, lloc on es vol construir la subestació.
  • 12 hores: Acte polític a l’Auditori de Can Roig i Torres. Rafael de Casanova 5 L’acte serà presentat pels regidors colomencs de la coalició: Siscu Sanchez, Alexandra Sevilla i Xavier Pujols. Intervindran, junt al candidats catalans Ernest Urtasun i Núria Lozano; el Coordinador Federal d’IU, Cayo Lara; el Coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera; el Coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet; i l’eurodiputat Willy Meyer.
https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2014/05/ICV-EUIA-europees-2014.png?fit=880%2C415&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2014/05/ICV-EUIA-europees-2014.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaPolítica10,2014,campanya,candidats,Cayo,Cayo Lara,Coordinador Federal,eleccions,Ernest,europees,Herrera,icv,joan,Josep,Lara,Lozano,mat,Nuet,nuria,properes,Siscu Sanchez,Urtasun,Willy Meyer,Xavier PujolsBenvolguts i benvolgudes, Amb motiu de la campanya de les properes eleccions europees, Santa Coloma de Gramenet rebrà, el proper dissabte 10 de maig, la visita de varis dirigents Izquierda Unida (IU) i d’ICV-EUiA que realitzaran diverses activitats a la ciutat. Us informem, a continuació, de l’agenda prevista. 10,30 hores: Cayo Lara,...Santa Coloma de Gramenet