Des de ICV volem desitjar-vos que passeu unes bones vacances, tant si sortiu com si os quedeu a la ciutat. Volem que gaudiu de l’estiu i que ens retrobem tots i totes a la tradicional Festa Major que es durà a terme els 4, 5, 6 i 7 de setembre.

Un any més us esperem al nostre xiringuito al Parc de Can Zam. Esperem que aquest espai sigui un bon lloc de trobada i participació entre diversos col·lectius i ciutadans de Santa Coloma. Us convidem a que ens visiteu, preneu el que us vingui de gust i parlem una estona. Prometem moltes sorpreses i diversió assegurada!!

En clau de reflexió, cal destacar el treball que han fet algunes organitzacions polítiques i culturals per la reivindicació d’aquesta Fira. Com a ICV creiem que és molt important que durant aquests dies de festa es doni la possibilitat a les organitzacions i entitats colomenques de difondre la seva activitats socioculturals i oferir serveis de restauració.

Així doncs, esperem que tingueu feliç estiu, esperem que descanseu molt i carregueu les piles per tornar amb il·lusió i ganes de continuar lluitant pels nostres drets i la nostra dignitat.

Feliç estiu a tots i a totes!

Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralbones,ens,festa,la,major,vancances,veiemDes de ICV volem desitjar-vos que passeu unes bones vacances, tant si sortiu com si os quedeu a la ciutat. Volem que gaudiu de l'estiu i que ens retrobem tots i totes a la tradicional Festa Major que es durà a terme els 4, 5, 6 i 7 de...Santa Coloma de Gramenet