Assemblea Oberta En Comú Podem a Santa Coloma

Ahir va tenir lloc al Carrer Sagarra 9, el primer acte d’En Comú Podem a Santa Coloma de Gramenet per preparar la propera campanya per les eleccions generals del 26 de juny. En Comú Podem és la candidatura catalana que aplega les formacions de Barcelona en Comú, Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Equo, que en les passades eleccions de desembre va aconseguir ser primera força, tant a Catalunya com a Santa Coloma de Gramenet.

Aquest primer acte va servir per començar a preparar els diversos grups que treballaran en una campanya que s’encara amb molta il·lusió, després de l’excel·lent resultat obtingut per la candidatura encapçalada per Xavi Domènech en les votacions del 20D i l’expectativa de creixement que s’ha generat tant a Catalunya com a la resta de l’Estat amb les confluències i la conformació de la candidatura Unidos Podemos a nivell estatal.

Així, ahir es van aplegar unes 60 persones, entre les quals havien militants de les tres formacions que integren En Comú Podem amb representació a Santa Coloma, com son Podem, ICV i EUiA i un molt engrescador nombre de persones independents que volen col·laborar en una campanya que serà apassionant i on En Comú Podem sortirà a guanyar.

Durant l’acte, una assemblea oberta, es va posar de manifest l’extraordinari moment polític que s’està vivint amb expectatives de canvi, com a reacció a la crisi que ens ofega, les ganes de fer una campanya guanyadora, que parli molt amb la gent del carrer, explicant la necessitat d’un canvi com el que representa la candidatura de Xavi Domènech. I, com ja es va fer en la campanya anterior, des de la humilitat, suplint els grans recursos econòmics d’altres candidatures amb la voluntat de qui treballa amb la il·lusió que el nostre moment ha arribat.

Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralAhir va tenir lloc al Carrer Sagarra 9, el primer acte d'En Comú Podem a Santa Coloma de Gramenet per preparar la propera campanya per les eleccions generals del 26 de juny. En Comú Podem és la candidatura catalana que aplega les formacions de Barcelona en Comú, Podem, Iniciativa...Santa Coloma de Gramenet