Les zones ARE (Àrees Residencials Estratègiques) són un instrument de la Generalitat per incrementar l´oferta de vivendes protegides a Catalunya.

La proposta inicial d´ARE de La Bastida (Santa Coloma de Gramenet) corresponia a 282 vivendes, 225 de públiques.En el ple municipal del mes de juny passat, la proposta ja incloïa 537 vivendes.Entre tots dos ARE de Santa Coloma es fan gairebé 1.000 nous habitatges, aixó suposa el 40% de tota la comarca del Barcelonés.
 
En el projecte de la Bastida, hi ha edificis de 4 plantes, de 7 plantes i un edifici “singular” de 22 plantes….
 
El passat 25 de Setembre es va aprovar a la Comissió d´Urbanisme de Barcelona, i aquest mes d’Octubre quedará obert el termini d´al.legacions 23 d’Octubre la PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SERRA DE MARINA, EL RIU BESÓS I CAN ZAM, fará una Assemblea per tal d’explicar el projecte i de les accions que es volen proposar per aturar-lo.
 
 
adminGeneralLes zones ARE (Àrees Residencials Estratègiques) són un instrument de la Generalitat per incrementar l´oferta de vivendes protegides a Catalunya.La proposta inicial d´ARE de La Bastida (Santa Coloma de Gramenet) corresponia a 282 vivendes, 225 de públiques.En el ple municipal del mes de juny passat, la proposta ja incloïa...Santa Coloma de Gramenet