Destapa’t tu també! Encara hi ets a temps per reservar els teus tiquets

 

El proper dissabte 20 d’octubre, a partir de les 21 hores, celebrarem el ‘Sopar-trobada de Gent de Gramenet’ al Complex Esportiu Torribera. Encara hi ets a temps per fer la teva reserva des d’aquí. Si no has assistit mai a un acte de Gent t’animem des d’aquí a que ho facis per primera vegada.

A banda de moltes sorpreses -entre les que hi ha la presentació d’un audiovisual- en el transcurs del sopar també es presentarà el primer esborrany del document de la ‘3a Assemblea de Gent de Gramenet’ que està previst que es celebri el proper 17 de novembre al Centre Cívic del Riu Sud.

Aquest esborrany del document estarà a la vostra disposició a la web de Gent a partir de dilluns 22 d’octubre per tal de que ens feu arribar les vostres aportacions i esmenes.

Ens veiem dissabte!

 

adminGeneralacte,Complex Esportiu Torribera,octubre,primer,que,Riu Sud Destapa't tu també! Encara hi ets a temps per reservar els teus tiquets El proper dissabte 20 d'octubre, a partir de les 21 hores, celebrarem el 'Sopar-trobada de Gent de Gramenet' al Complex Esportiu Torribera. Encara hi ets a temps per fer la teva reserva des d'aquí. Si no has...Santa Coloma de Gramenet