mzl-kzooyjvv

Volem destacar una aplicació gratuïta de programació per a dispositius mòbils (android i iOS) de Toolbox que està basada en el famosos robots Bee-bot.

Ideal per al professorat que havia demanat la maleta pedagògica de robòtica Bee-bots i que, per excés de demanda, no la pogut tenir prestada o, tot i haver-la tinguda, vol continuar treballant el tema. És una aplicació idònia, també, per al professorat que es vol iniciar en el tema de la programació i la robòtica a primària.

Llegir més …

Via:: CRP

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/mzl.kzooyjvv.png?fit=124%2C124&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/mzl.kzooyjvv.png?resize=124%2C124&ssl=1Tedi RocaGeneralVolem destacar una aplicació gratuïta de programació per a dispositius mòbils (android i iOS) de Toolbox que està basada en el famosos robots Bee-bot. Ideal per al professorat que havia demanat la maleta pedagògica de robòtica Bee-bots i que, per excés de demanda, no la pogut tenir prestada o, tot...Santa Coloma de Gramenet