Com sol ser habitual per aquestes dates del mes de febrer, s’hauria de celebrar el Cros Antonio Amoros però, malauradament aquest any no podrà ser. Aquest any no hi haurà cros.

El fet ve derivat com a messura de pressió de la UCA (Unio Colomenca d’Atletisme) contra l’ajuntament,  per la negativa d’aquest a fer unes pistes de 400m que tenia compromesses, peró que ara l’ajuntament es nega a fer tot i que té els diners (1.700.000EUR) en canvi, amb aquest diners, l’ajuntament  vol remodelar les actuals pistes d’atletisme,  tot i que es continuaria sense poder fer competicions oficials, ni validar marques perque no tenen les dimensions reglamentàries. amb aquests mateixos diners, es podríen fer unes pistes reglamentàries de 400m en els terrenys de can zam (on hi estan projectades).

La UCA s’ha movilitzat per aconseguir l’aturament d’aquesta barruada i el retorn al projecte inicial, consensuat amb la plataforma de Can Zam, on es contemplen les pistes reglamentaries de 400m.esperem i desitgem que les relacions amb l’ajuntament es normalitzin el més aviat possible i el proper any poguem disfrutar tots plegats d’aquesta festa de l’esport que és el Cros Antonio Amorós.

Les nostres disculpes.

www.uca.cat
clubuca@telefonica.net

 

adminGeneralCros Antonio Amoros,festa,pistes,que,zamCom sol ser habitual per aquestes dates del mes de febrer, s'hauria de celebrar el Cros Antonio Amoros però, malauradament aquest any no podrà ser. Aquest any no hi haurà cros.El fet ve derivat com a messura de pressió de la UCA (Unio Colomenca d'Atletisme) contra l'ajuntament,  per la...Santa Coloma de Gramenet