ALEXANDRA SEVILLA DENUNCIARÀ A BRUSSEL·LES ELS ATACS A L’AUTONOMIA LOCAL QUE COMPORTA LA SIGNATURA DELS TRACTATS TTIP, CETA I TISA

La regidora portaveu del Grup Municipal GE-ICV-EUiA a l’Ajuntament de Santa Coloma, Alexandra Sevilla, serà present aquests dijous i divendres al Parlament Europeu en el marc de les jornades The Citizens’ CETA Summit formant part de la delegació d’Iniciativa per Catalunya Verds que encapçala el diputat de Els Verds Ernest Urtasun.

Durant les jornades la regidora signarà un manifest de rebuig als tractats de lliure comerç amb especial èmfasi en contra de les darreres accions empreses per aprovar el CETA. “Volem demostrar la necessitat d’aturar la signatura dels tractats de lliure comerç TTIP, CETA i TISA que es negocien a porta tancada a Brussel·les i que posen en risc imminent la capacitat d’utilització de recursos públics tallant les competències de contractació dels ajuntaments en les tasques de suport a la ciutadania”, destaca la regidora.

El Grup Municipal GE-ICV-EUiA va participar –dissabte al Passeig de Gràcia- a la jornada de mobilització ciutadana contra els tractats de lliure comerç i, al Ple de l’Ajuntament de dilluns vinent, presentarà una moció en aquest sentit. En una altra moció, el grup municipal demanarà l’aplicació del decàleg de bones pràctiques en la comunicació local pública.

Santa Coloma de Gramenet, 19 d’octubre de 2016

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralALEXANDRA SEVILLA DENUNCIARÀ A BRUSSEL·LES ELS ATACS A L'AUTONOMIA LOCAL QUE COMPORTA LA SIGNATURA DELS TRACTATS TTIP, CETA I TISA La regidora portaveu del Grup Municipal GE-ICV-EUiA a l'Ajuntament de Santa Coloma, Alexandra Sevilla, serà present aquests dijous i divendres al Parlament Europeu en el marc de les jornades...Santa Coloma de Gramenet