Aquesta setmana va tenir protagonisme la primera participació de la UCA en un Campionat d’Espanya de Clubs, però també van haver-hi altres notícies a destacar:

Irene Escolano es va proclamar campiona de Catalunya infantil en martell, amb un llançament de 42,71 metres.

Ester Sanchez es va classificar per a la final de martell i pes cadet; Lucía Peña, Carlos Carrillo i Pau Romero per a la de martell. La competició es celebrarà al Camp d’Atletisme Antonio Amorós.

En el Campionat de Catalunya de Veterans, destaca l’or de Montse Carazo en 5.000 m (40-44), Cesar Sanchez en pes i disc (45-49), juntament amb altres bons resultats dels nostres veterans.

La entrada Actualitat UCA: 5-11 Juny 2017 aparece primero en Unió Colomenca d’Atletisme.

Llegir més …

Via:: UCA

Tedi RocaGeneralAquesta setmana va tenir protagonisme la primera participació de la UCA en un Campionat d'Espanya de Clubs, però també van haver-hi altres notícies a destacar: Irene Escolano es va proclamar campiona de Catalunya infantil en martell, amb un llançament de 42,71 metres. Ester Sanchez es va classificar per a la...Santa Coloma de Gramenet