Ahir, diumenge 20 de Maig, en el marc de la campanya «Està tot fatal», la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam va realitzar una cercavila de (contra)inauguracions.

La cercavila constava del cotxe oficial amb el «xòfer» i l’alcalde saludant a la població, seguits de l’autobús de les (contra)inauguracions on anaven les convidades (amb el tipic entrepà de «xoriç» per anar als mítins) i la comitiva oficial.

D’entre aquestes es van inaugurar: un forat d’un banc de la Plaça de la Vila, una font que no raja aigua (per tant ecològica), la nova plaça «solar» de la Mediterrànea on no hi ha ni un sol arbre (al barri del Fondo) i, per finalitzar, es va inaugurar una parada a la fira artesanal de Sant Ponç que mai inauguraria l’Ajuntament, la parada de la Cooperativa de Consum Ecològic «El Cabàs».

En finalitzar, l’alcalde (contra)inaugurador es va fotografiar amb les assistents i les vianants.

 
 

El text de l’octaveta que es va repartir:

Temps d’eleccions, temps d’inauguracions!

A un mes de les eleccions tot són grans promeses i inaugurar qualsevol cosa. S’inaugura el nou Hospital de l’Esperit Sant sense que estigui acabat del tot, l’alcalde es treu de la màniga prometre que pagarà (pagarem) els llibres de text, s’anuncien ajudes per posar ascensors a les escales, s’instalolen futbolins i taules de ping-pong a les places… Es comporten com si fossin una marca de detergent que es posa en oferta perquè el comprem en el supermercat electoral. Des de la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam demanem que no ens tractin a la gent de tontos, que es comportin amb una mica de decència. Exigim menys electoralisme i fer política d’aparador, i més voluntat per resoldre els problemes de fons que patim a la ciutat, cada dia i no tan sols unes setmanes abans de les eleccions cada quatre anys.

oQuan hi haurà places de guarderia per a tots els nens i nenes de 0 a 3 anys de la ciutat?

oQuan hi haurà residències d’avis per a tota la gent gran que en necessita?

oQuan baixaran el preu dels pisos a Santa Coloma perquè les joves puguem emancipar-nos?

oQuan hi haurà locals per la gent jove i activitats culturals i recreatives els caps de setmana?

oQuan serà Can Zam el gran parc verd i frondós, després de 30 anys de demanar-lo?

oQuan l’antic cololegi Miguel Hernández es convertirà en residència d’avis?

oQuan els 13.000 colomencs i colomenques que es troben en alt risc d’exclusió social començaran a viure dignament?

oQuan es deixarà d’edificar en una ciutat tan saturada com la nostra?

Si ens els creguéssim, per aconseguir tot això hauríem de demanar que fessin eleccions cada setmana!!

Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam

adminGeneral Ahir, diumenge 20 de Maig, en el marc de la campanya 'Està tot fatal', la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam va realitzar una cercavila de (contra)inauguracions.La cercavila constava del cotxe oficial amb el 'xòfer' i l'alcalde saludant a la població, seguits de l'autobús...Santa Coloma de Gramenet