captura

Per segon any consecutiu, la Universitat de Barcelona posa en marxa la seva Panera Solidària per projectar la solidaritat de la comunitat universitària en benefici d’un projecte social. En aquesta edició, tot l’import recaptat anirà destinat a finançar la recerca contra l’ictus i les lesions cerebrals i medul·lars traumàtiques, malalties en què se centra La Marató de TV3 d’enguany, amb la campanya “Tots tenim un costat bo. O molt bo». Tota la comunitat universitària —estudiants, personal d’administració i serveis, i docents i investigadors— en pot adquirir participacions, a dos euros cadascuna, a través del web Panera Solidària. S’hi pot participar fins al 16 de desembre a les 12 hores. El sorteig per conèixer la persona guanyadora es farà el 19 de desembre, en presència de la secretària general de la Universitat.

La panera, valorada en més de 3.000 euros, inclou un cap de setmana a Andorra, dues entrades per al centre termal Caldea, lots de torrons, una espatlla ibèrica, un lot de cava, una experiència “Submergeix-te entre taurons», un carnet TR3SC, unes vambes Munich, entrades per al musical Scaramouche, marxandatge de la Universitat de Barcelona o entrades per al Tibidabo o el Zoo de Barcelona, entre d’altres.

Les empreses i entitats que participen en aquesta iniciativa són: Andreu Xarcuteria i Tastets, Pompeii, Aquàrium Barcelona, Hotelius Club, Caldea, Andorra Quest Room, Escribà, Northweek, Tibidabo, Zoo de Barcelona, Pere Ventura, Munich, Palau de la Música, Celler Mas Doix, El Periódico, La Tavella, Bankrobber, Sant Pau Recinte Modernista, Ginos, CoreBicycle, TR3SC, Estrella Damm, Squeasy, Planesqui.com, Grup Balañá, L’Àmfora, Escape Hunt Experience, Flotarium i Centre Municipal de Vela de Barcelona, a més d’Esports UB, l’Àrea de Formació Complementària de la UB, Edicions UB, el campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i la Botiga UB.

Participeu-hi!

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralPer segon any consecutiu, la Universitat de Barcelona posa en marxa la seva Panera Solidària per projectar la solidaritat de la comunitat universitària en benefici d'un projecte social. En aquesta edició, tot l'import recaptat anirà destinat a finançar la recerca contra l'ictus i les lesions cerebrals i medul·lars traumàtiques,...Santa Coloma de Gramenet