La mobilització ciutadana, articulada en la plataforma SOS Gent Gran de la que en formem part ICV, al costat d’altres organitzacions i entitats ciutadanes de la nostra ciutat, ha provocat que l’equip de Govern municipal del PSC hagi hagut de reaccionar i emprendre mesures que fins ara no contemplava pel que fa a garantir els serveis públics per a la gent gran.

Gràcies a la moció promoguda per la plataforma SOS Gent Gran, presentada en el darrer Ple municipal pels grups municipals Gent d’Esquerres ICV-EUiA i SOM, el govern va anunciar la futura creació d’habitatges tutelats per a gent gran a Santa Coloma, un compromís fins ara mai assumit.

Aquest anunci ve precedit, com diem, d’una mobilització ciutadana que ha aconseguit aplegar milers de signatures, exigint millors serveis públics per a la nostra gent gran. La Plataforma SOS Gent Gran reclama: una residència pública, un centre de dia i pisos tutelats públics, assequibles i de qualitat. Una exigència que en les passades setmanes la plataforma ha reivindicat amb diferents accions: una marxa al Parlament de Catalunya per reclamar tant al Govern de la Generalitat com a les diferents forces polítiques atenció i compromisos per la gent gran de la ciutat; una manifestació el passat diumenge a Santa Coloma i una propera visita al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

És molta la feina feta, que comença a donar els seus resultats. Tanmateix, critiquem els anuncis propagandístics del govern de Núria Parlón, instrumentalitzant les reivindicacions d’una plataforma plural o amb certes afirmacions autocomplaents en la línia que a Santa Coloma ja s’ofereixen prou serveis, perquè si no, no s’hauria hagut de constituir SOS Gent Gran.

Des de ICV Santa Coloma continuarem al costat de la Plataforma SOS Gent Gran reclamant compromisos concrets tant de la Generalitat, com del govern municipal, no paraules i anuncis per quedar bé quan no s’han fet els deures.

Santa Coloma de Gramenet, 1 de desembre 2016

Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/iaioflautas-6.jpg?fit=600%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/iaioflautas-6.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralLa mobilització ciutadana, articulada en la plataforma SOS Gent Gran de la que en formem part ICV, al costat d'altres organitzacions i entitats ciutadanes de la nostra ciutat, ha provocat que l'equip de Govern municipal del PSC hagi hagut de reaccionar i emprendre mesures que fins ara no contemplava...Santa Coloma de Gramenet