1/02/2013 | Més de 300 persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça la Vila de Santa Coloma de Gramenet en suport a la convocatòria feta pel cololectiu Menjar per a tothom de l’Ateneu Julia Romera de la ciutat reivindicant un menjador municipal assequible per a tots els veïns i veïnes que pateixen pobresa i/o exclusió social, així com per demanar responsabilitats polítiques per haver primer denunciat a la Generalitat el menjador social de l’Ateneu i, després, per haver-ho negat repetidament al Ple municipal i als mitjans de comunicació. Menjar per a tothom ha anunciat properes mobilitzacions per aconseguir aquests objectius.

El grup Menjar per a Tothom de l’Ateneu va néixer amb l’objectiu de suplir la inactivitat de l’administració local i va organitzar de forma voluntària un servei de menjador dilluns i dijous al migdia, així com d’altres accions complementàries.

Acabat  l’acte a favor del menjador popular de l’Ateneu  Julia Romera de Santa Coloma de Gramenet, denunciat per l’Ajuntament de la ciutat als serveis sanitaris de la Generalitat, un grup de més de 50 persones de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAHV Gramenet), han empaperat les façanes de les entitats bancàries de la Rambla de Sant Sebastià.

adminGeneral1/02/2013 | Més de 300 persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça la Vila de Santa Coloma de Gramenet en suport a la convocatòria feta pel cololectiu Menjar per a tothom de l'Ateneu Julia Romera de la ciutat reivindicant un menjador municipal assequible per a tots els veïns i...Santa Coloma de Gramenet