Teixidó va donar inaugurar la primera trobada tècnica dels professionals de la Serra d’en Mena

La trobada de tècnics comunitaris és un dels passos de l’elaboració de la Monografia comunitària de la Serra d’en Mena

Txell Teixidó, cap del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet, repassa el procés comunitari dut a terme en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) a la zona de la Serra d’en Mena de Santa Coloma de Gramenet i com la seva entitat hi ha participat.

La intervenció va donar el tret de sortida a la primera trobada tècnica dels professionals de la Serra d’en Mena, del 9 de març de 2016, per elaborar la Monografia Comunitària, a partir de la qual es dibuixaran els eixos d’actuació de la programació comunitària amb l’acord d’institucions, recursos tècnics i ciutadania. L’objectiu final és fomentar la bona convivència ciutadana, a partir d’empoderar els veïns perquè duguin a terme accions específiques que contribueixin a superar els reptes i situacions analitzades.

Aquesta guia de bones pràctiques, juntament amb l’anàlisi objectiva -basada purament en dades estadístiques- dels quatre barris, i un procés d’investigació participativa: utilitzant audicions i col·loquis a més de 150 referents de territori, formaran la Monografia comunitària en la qual està treballant el Projecte ICI. El document es presentarà a la comunitat de la Serra d’en Mena a finals d’abril i es retornarà als professionals d’entitats, centres de salut, escoles i equipaments municipals per tal que ells liderin el canvi a la zona.

La entrada Vídeo Monografia comunitària | Txell Teixidó, de Casal dels Infants, a la trobada tècnica de professionals de la Serra d’en Mena aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralTeixidó va donar inaugurar la primera trobada tècnica dels professionals de la Serra d'en Mena La trobada de tècnics comunitaris és un dels passos de l'elaboració de la Monografia comunitària de la Serra d'en Mena Txell Teixidó, cap del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet, repassa el procés comunitari...Santa Coloma de Gramenet