ll

Una escultura per al primer alcalde de la democràcia (1979-1991). Una escultura que representa un cant d’esperança, de llum i de futur. Com una petjada d’amor vers els veïns i les veïnes de Santa Coloma de Gramenet. Una escultura que recordarà sempre, i en el futur, els teus somnis i la teva estima per Santa Coloma.

Una escultura popular, igual que eres tu, un alcalde proper, i alhora crític, humanista i estimat. Un home de lluita contra la desigualtat i les injustícies. Un home i un alcalde pobre, que vas viure i vas morir pobre i sempre vas defensar els pobres.
La nostra ciutat sempre se sentirà orgullosa del seu alcalde, el primer gran transformador de la ciutat. Ara ja, estàs considerat com el gran alcalde i cada nou dia aniràs creixent com l’alcalde històric de Santa Coloma.

Aquesta és la raó de l’escultura popular, el teu compromís, la teva generositat, la teva gran gestió durant 12 anys que van significar l’inici del gran canvi. 40 anys de lluita a favor de la teva ciutat fins arribar al final on vas saber guanyar el darrer combat, perquè vas arribar amb les mans plenes de llum, d’amor i de tendresa.

Si el 26 de novembre de l’any passat, la biblioteca Singuerlin – Salvador Cabré, s’omplia de gom a gom, en un acte emotiu i entranyable, per mostrar el reconeixement de la ciutadania, i on varen parlar poetes, amics, amigues, entitats, veïns de Les Oliveres, representants de l’ajuntament, familiars i companys d’ICV, ara un any després, el mateix dia 26 de novembre ens tornarem a retrobar per aixecar la teva escultura com a legat del teu treball, del teu esforç i de la teva estima i com a senyal de memòria i de coneixement per les futures generacions.

Hem estat centenars de veïns i veïnes que de forma solidària, entre totes i tots hem aconseguit l’escultura. La Comissió d’Amics i Amigues de Lluís Hernández volem agrair a tots els veïns, al comerç de la ciutat, entitats solidaries, culturals i esportives, Ampes, Grups de Dones, parròquies, l’hospital, associacions de veïns, grups polítics, els responsables de l’Àrea Metropolita i a l’ajuntament, la col·laboració per poder fer l’escultura.

Agrair el treball de l’autor, l’escultor colomenc José María Moreno que ha posat tot els seus coneixements, entrega, il·lusió i participació en el projecte de l’escultura.

Amb l’escultura, Lluís Hernández estarà encara més en la nostra memòria i quan passem per la Carretera de la Roca davant de Can Zam i la mirem, recordarem sempre qui va ser Lluís Hernández, l’Alcalde estimat, l’Alcalde de Santa Coloma de Gramenet.

Llegir més …

Via:: forumgrama

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/ll.jpg?fit=512%2C240&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/ll.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralUna escultura per al primer alcalde de la democràcia (1979-1991). Una escultura que representa un cant d'esperança, de llum i de futur. Com una petjada d'amor vers els veïns i les veïnes de Santa Coloma de Gramenet. Una escultura que recordarà sempre, i en el futur, els teus somnis...Santa Coloma de Gramenet