Bona tarda a tothom em presento a tots,em dic Carles i formo part de Solidaritat Catalana per la independència del Barcelonès Nord i us convido a tots el que teniu el sentiment independentista a us afegiu per lluitar al dret que tenim com a poble a decidir.Ja ho saps si vols lluitar amb nosaltres nomes cal que et posis en contacte amb nosaltres i t’esperarem amb el braços oberts.També vull dir que estic estudiant la manera de tindre la nostre seu de Santa Coloma de Gramenet i que si vols col·laborar nomes posat amb contacte amb mi i t’informaré amb molt de gust.Salutacions a tota la gent d’aquest espai web de la nostre ciutat.

adminGeneralBona tarda a tothom em presento a tots,em dic Carles i formo part de Solidaritat Catalana per la independència del Barcelonès Nord i us convido a tots el que teniu el sentiment independentista a us afegiu per lluitar al dret que tenim com a poble a decidir.Ja ho saps...Santa Coloma de Gramenet