ebooks i nens

barcelonesjove.net – Enguany, més de 2.000 alumnes de 1r i 2n d’ESO treballaran a les aules digitalitzades. Santa Coloma és l’únic municipi català que desenvolupa aquest innovador programa a cost zero per a les famílies.

La Generalitat és l’encarregada de sufragar la meitat del cost dels ordinadors portàtils i llibres digitals mentres que l’Ajuntament se’n fa càrrec de l’altra meitat.

L’alcaldessa , Nuria Parlón, ha assenyalat que per L’Ajuntament és fonamental poder ajudar les famílies colomenques, sobretot en l’inici del curs escolar; per això continuent apostant per la digitalització de les aules assumint el cost. De fet, L’Ajuntament inverteix aquest curs 1,6 milions en la digitalització de les aules i la universalització dels llibres de text.

Per garantir la grauïtat dels llibrs i del material, la resta de cursos (des de P3 fins 4t d’ESO) participen en el Programa d’universalització i reutilització dels llibres de text, que es duu a terme per quart any. Santa Coloma és la primera ciutat catalana on els alumnes de les escoles públqiues comencen el curs amb el material curricular gratuït.

adminGeneralbarcelonesjove.net - Enguany, més de 2.000 alumnes de 1r i 2n d'ESO treballaran a les aules digitalitzades. Santa Coloma és l'únic municipi català que desenvolupa aquest innovador programa a cost zero per a les famílies. La Generalitat és l'encarregada de sufragar la meitat del cost dels ordinadors portàtils...Santa Coloma de Gramenet