socialistes.cat – L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona han signat un conveni pel qual el consistori rebrà 1.000.000 d'euros per a diferents millores del camp de futbol d'Oliveres, en el marc del programa de cooperació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ) de la Diputació.

Segons ha informat la Diputació de Barcelona, la remodelació del camp se centra principalment en la substitució dels seus espais complementaris i la implementació de paviment de gespa artificial. Es construirà un nou camp de futbol de 90 x 45 m² de gespa artificial, amb nous sistemes de rec i il·luminació; una graderia per a uns 320 espectadors; i s'adequarà els accessos de vianants i rodat.

D'altra banda, es farà un nou edifici de vestidors i serveis d'uns 700 m² de superfície construïda, amb vestíbul i control d'accessos, dos vestidors per a tècnics/àrbitres, sis vestidors per a grups, bar, serveis de públic, magatzem i recinte d'instal•lacions.

 

adminGeneralsocialistes.cat - L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona han signat un conveni pel qual el consistori rebrà 1.000.000 d'euros per a diferents millores del camp de futbol d'Oliveres, en el marc del programa de cooperació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ) de la Diputació.Segons...Santa Coloma de Gramenet