Benvolguts,

Us fem arribar aquesta convocatòria, per participar en una reunió de presentació de l’Assemblea Nacional Catalana a Santa Coloma. Hem convocat diverses persones que poden estar interessades en formar part d’aquesta organització. Pensem que a tu també et pot interessar.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que a hores d’ara l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi.

Es va constituir el passat 10 de març, en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi de la ciutat de Barcelona.

L’ANC s’arrela al territori a través d’assemblees territorials (ja se n’han constituït més de dues-centes arreu de Catalunya) i treballa  amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència, per vies democràtiques i pacífiques. Tot i això, la participació a l’ANC és a títol individual, sigui com a membre de ple dret (amb una participació econòmica de 4 EUR mensuals o 12 trimestrals) o com a persona cololaboradora.

La reunió es farà el proper dijous, 26 d’abril, a les 19 hores 30 minuts a l’Associació Cultural Popular (ACP) Aramateix, carrer Montserrat, 3.

Us hi esperem.

Albert Fabà, Rosa Maresma, Carles Valls i Núria Violant, membres de l’ANC del Barcelonès Nord

adminGeneralBenvolguts,Us fem arribar aquesta convocatòria, per participar en una reunió de presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a Santa Coloma. Hem convocat diverses persones que poden estar interessades en formar part d'aquesta organització. Pensem que a tu també et pot interessar.L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització unitària i transversal...Santa Coloma de Gramenet