premi-xavier-domingo

Es convoca la quarta edició del Premi Xavier Domingo de detergència i cosmètica, patrocinat per l’empresa Croda Ibérica, SA, per promoure entre l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, i entre els estudiants universitaris de grau, els coneixements i els treballs de recerca relacionats amb l’àmbit de les activitats del CED.
Xavier Domingo, doctor en Química per la UB, va ser president del CED (2001‐2004), directiu d’una indústria de tensioactius, professor ajudant del Departament de Química Tècnica de la UB i enginyer químic de l’Institut Químic de Sarrià. El 2007 se li va atorgar la Medalla del CED a títol pòstum.

Destinataris:

  • Poden optar al premi per a estudiants de secundària els treballs de recerca presentats durant els cursos 2014-2015 i 2015-2016 per alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà que el curs 2015-2016 estiguin matriculats en centres d’ensenyament espanyols.
  • Poden optar al premi per a estudiants universitaris els treballs de fi de grau presentats durant els cursos 2014-2015 i 2015-2016 per alumnes de grau de qualsevol titulació impartida en universitats espanyoles.

Lliurament:

Els treballs que optin al Premi han de ser lliurats al Servei d’Atenció a l’Estudiant fins al 31 de març de 2016 inclòs.

El lliurament es pot realitzar enviant un correu electrònic a sae.futurs@ub.edu amb la següent informació:

  • Assumpte/Tema: Premi Xavier Domingo.
  • Títol del treball i nom compet de l’autor/a.
  • Adjuntar el treball d’investigació.
  • Adjuntar la fitxa amb les dades de l’autor/a (descarregar la fitxa)

També podeu fer arribar el treball i la fitxa per qualsevol altra via al Servei d’Atenció a l’Estudiant de la UB (carrer Adolf Florensa, 8 – Barcelona 08028 – telèfon: 93.403.44.60)

Premi:

El premi per als treballs guanyadors en cada modalitat és de 1.000 € per a l’alumne i 500 € per al professor tutor o director del treball, en forma de xec regal per a material cultural. En el cas que el treball guanyador sigui de dos autors, el premi es reparteix equitativament. El jurat pot concedir en cada modalitat un accèssit de 300 € per a l’alumne i 200 € per al professor.

Per obtenir-ne més informació consulteu les Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEs convoca la quarta edició del Premi Xavier Domingo de detergència i cosmètica, patrocinat per l'empresa Croda Ibérica, SA, per promoure entre l'alumnat de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, i entre els estudiants universitaris de grau, els coneixements i els treballs de recerca relacionats amb...Santa Coloma de Gramenet