clic10

barcelonesjove.net – Fins a l’11 de juny pots participar en el concurs de fotoperiodisme jove Clic’10! L’Associació Diomira i la Secretaria de Joventut organitzen aquest concurs per a joves nascuts o residents a Catalunya i Catalunya Nord que tinguin entre 18 i 30 anys el 31 de desembre del 2010.

El concurs Clic’10! té diferents categories: fotografia, beques fotoperiodístiques i audiovisual. Per participar a cadascuna de les modalitats cal realitzar un projecte i complir uns requisits, que trobaràs a las bases de la convocatòria del Clic’10!

Les inscripcions es poden realitzar a la Secretaria de Joventut, l’Associació Diomira, la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i les coordinacions territorials de Joventut a Girona, Tarragona, Lleida i Terres de l’Ebre.

Més informació www.barcelonesjove.net

adminGeneralbarcelonesjove.net - Fins a l'11 de juny pots participar en el concurs de fotoperiodisme jove Clic'10! L'Associació Diomira i la Secretaria de Joventut organitzen aquest concurs per a joves nascuts o residents a Catalunya i Catalunya Nord que tinguin entre 18 i 30 anys el 31 de desembre del...Santa Coloma de Gramenet