Amb la finalitat de donar suport a la docència de les assignatures relacionades amb la botànica a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, el CRAI Biblioteca de Farmàcia posa a l’abast dels seus usuaris un herbari de plantes medicinals confeccionat en col·laboració amb el Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal (CeDocBiV).
El nou herbari s’inaugura amb un col·lecció inicial de cinquanta làmines d’espècies botàniques medicinals de la nostra flora, que s’anirà incrementant progressivament. Cada plec conté una mostra premsada de la planta i es complementa amb fotografies de detall, informació sobre el nom científic i el nom comú, el lloc de col·lecció, i el mapa de distribució de l’espècie.
Aquest herbari és complementari de l’herbari del CRAI Biblioteca de Biologia i ambdós són també consultables en línia a la pàgina web del CeDocBiV.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralAmb la finalitat de donar suport a la docència de les assignatures relacionades amb la botànica a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, el CRAI Biblioteca de Farmàcia posa a l'abast dels seus usuaris un herbari de plantes medicinals confeccionat en col·laboració amb el Centre de Documentació...Santa Coloma de Gramenet