Publicació en el Diari el Punt
 
Barcelonès Nord. Veïns de Riu Nord critiquen l'Ajuntament per haver reobert la cimentera de Can Zam

ISABEL MARTÍNEZ. Santa Coloma de Gramenet

Els veïns del barri de Riu Nord critiquen l'Ajuntament colomenc per la reobertura de la cimentera de Can Zam. Segons els veïns, la instal·lació, que dóna servei a les obres del metro, es va desmantellar abans de les eleccions, a petició veïnal. «Els carrers s'omplien de pols i vam demanar l'Ajuntament que la retirés», va explicar Francisco Gabriel Bustos, president de l'AV de Riu Nord, després del ple. Els veïns denuncien que l'Ajuntament ha incomplert la seva promesa, ja que des de fa unes setmanes torna a funcionar una altra cimentera a escassos metres de la primera. «Ens sentim enganyats i estafats. Enganyats perquè l'alcalde ens va dir que la trauria. I estafats perquè ens n'ha instal·lat una altra», va dir Bustos.

L'Ajuntament va explicar ahir que la instal·lació de la nova cimentera respon a una petició de l'empresa que s'encarrega de les obres de la línia 9. «Ens van demanar que s'instal·lés fins que finalitzi la construcció de la plataforma del metro», va assenyalar la tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Carmen Moraira (PSC), que va assegurar que l'Ajuntament ha estat molt estricte amb l'empresa. «La cimentera és més moderna, està a peu d'obra i es rega permanentment per evitar l'acumulació de pols», va afirmar. Moraira va assegurar que es reunirà amb els veïns per explicar-los els terminis de la nova cimentera.

adminGeneralPublicació en el Diari el Punt Barcelonès Nord. Veïns de Riu Nord critiquen l'Ajuntament per haver reobert la cimentera de Can ZamISABEL MARTÍNEZ. Santa Coloma de GramenetEls veïns del barri de Riu Nord critiquen l'Ajuntament colomenc per la reobertura de la cimentera de Can Zam. Segons els veïns, la instal·lació,...Santa Coloma de Gramenet