Ascensor Metro Santa Coloma

elpunt.cat – L’estació de metro de Santa Coloma de l’L1 disposa, des de fa uns dies, de tres ascensors nous que milloren l’accessibilitat a la superfície. L’actuació, que ha executat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat de Catalunya, facilita les comunicacions entre els diferents nivells d’aquesta estació de metro, que se situa al passeig de Llorenç Serra i al carrer de Sant Carles, al costat de la plaça de la Vila.

Un dels tres ascensors s’ha instal·lat per facilitar la connexió entre el carrer i el vestíbul, i els altres dos, per enllaçar el vestíbul amb les andanes laterals. El projecte de millora de l’accés ha comportat també la redistribució dels espais existents al vestíbul -fins ara destinats a dependències internes (uns 140 metres quadrats)-, per tal d’habilitar els passadissos que connecten els dos nous ascensors. Les obres d’adaptació de l’estació han comportat una inversió total de prop de 800.000 euros.

Amb la de Santa Coloma, el PTOP ha adaptat el 73% de les estacions de metro, és a dir 94 de les 128 estacions existents.

Aquesta actuació es completa amb la instal·lació de passos per a persones invidents que impulsa l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i que ja funcionen a les parades d’autobús properes a les estacions de metro de la línia 1, Santa Coloma i Fondo.

adminGeneralelpunt.cat - L'estació de metro de Santa Coloma de l'L1 disposa, des de fa uns dies, de tres ascensors nous que milloren l'accessibilitat a la superfície. L'actuació, que ha executat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat de Catalunya, facilita les comunicacions entre els...Santa Coloma de Gramenet