El CRAI Biblioteca de Farmàcia organitza per aquest segon semestre del curs 2015-2016 dues sessions de formació sobre Mendeley, el gestor de referències bibliogràfiques de la UB. Els tallers són oberts a PDI, PAS i alumnat. Dates elegibles:

  • Dimarts 15-03-2016, de 12 a 14 h. Aula d’ordinadors E (edifici B).
  • Dimarts 12-04-2016, de 17 a 19 h. Aula d’ordinadors E (edifici B).

Més informació i inscripcions:

  • Taulell d’informació del CRAI Biblioteca de Farmàcia
  • Campus Virtual Formació. Aquest Campus és l’espai que reuneix l’oferta de cursos del CRAI i tots els manuals d’autoformació. Després d’autenticar-vos, aneu a “Informació general i inscripcions als cursos de formació”, cerqueu el CRAI Biblioteca de Farmàcia i el curs que us interessi i cliqueu “Apunta-t’hi”.

Mendeley és un gestor de referències bibliogràfiques integrat amb les bases de dades comercials, repositori institucional i catàleg del CRAI UB, amb característiques avançades de xarxa social. Amb Mendeley podreu organitzar la vostra recerca, col·laborar amb altres usuaris en línia i conèixer els darrers documents publicats en el vostre àmbit temàtic.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralajuntamentEl CRAI Biblioteca de Farmàcia organitza per aquest segon semestre del curs 2015-2016 dues sessions de formació sobre Mendeley, el gestor de referències bibliogràfiques de la UB. Els tallers són oberts a PDI, PAS i alumnat. Dates elegibles: Dimarts 15-03-2016, de 12 a 14 h. Aula d'ordinadors E (edifici B). Dimarts...Santa Coloma de Gramenet